iklan

Friday, 2 September 2016

Menyesal Pasang Tinted Magic??


Assalamualaikum..
Hi guys!!

Firstly, cik dila memang MENYESAL pasang TINTED MAGIC.




cik dila pasang tinted magic dekat rear screen. (ntah betul ke idok orang panggil cam gitu) lepas cik dila exciden time raya ari tu. Sebelum exciden tu memang dah ada tinted tapi panas je. Aimy pun tak selesa nak tidur kalau jalan jauh.

TAPI..

Lepas cik dila pasang tinted magic. 100% berubah. Aimy lagi suka duduk belakang sebab cool je. Dari Melaka ke Kelantan, dia boleh tidur nyenyak separuh perjalanan, kira okey sangat-sangat.

Cik dila tak pernah pasang tinted mahal yang ribu riban, so tak boleh nak compare sangat la. Paling mahal pernah pasang tinted pun RM 300 je untuk UV tapi tak gelap la.
Sebab cik dila dah pasang sendiri, so cik dila berani la nak bercerita kat korang. kot korang tengah mencari tinted kereta yang harga  mampu milik tapi kualiti TERBAIK!!


 Pastikan korang beli yang ORIGINAL tau. by MAGICGLOBESTORE. 1000% syarikat BUMIPUTERA!!

Boleh whatsapp 011-19346924/019-3478842 kalau korang nak tau details untuk kereta korang. lain kereta, lain harga..