iklan

Wednesday, 31 August 2016

Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM


Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. Cik Dila sempat jalan-jalan ke blog cik nona tentang giveaway yang cik  ENCIK ELIHJAPAHAR ni. Bukan niat nak menang hadiah pun cuma tanda sokongan dan salam kenal.

Jom la pakat-pakat join and follow ELIHJAPAHAR. Mana tahu kot ade rezeki korang nak menang hadiah. Berbaloi-baloi jugak hadiah tu..huhu.

Boleh KLIK sini ye utk join!!



Wanita itu kembali selepas setahun menghilang


Assalamualaikum..
Hi guys!!

cik dila kembali selepas setahun menghilang. sebenarnya tak menghilang pun tapi terlalu banyak agenda, rintangan, cabaran dan pengalaman dalam jangkamasa tu.

RINDUUU??

opkoss la rindu nak menulis, nak bercerita, nak meluah pada keyboard yang setia ni.
banyak yang terjadi dalam hidup dan family cik dila n Mr H..
Raya last year, kitorang 1 family kena langgar time nak pi open house akak yang duduk 1 blok tapi dia buat kat rumah baru dia. Maybe khilaf kitorang jugak, keluar dekat nak maghrib sebab sebelum tu cik dila dan Mr H dok kalut prepare kek untuk open house kat kuarters.
Lebih kurang 2 minggu jugak la kereta masuk bengkel. Dapat la kakak Aimy and Boboy merasa naik motor merempit dalam masa tak ada kereta tu.
Di uji lagi lepas je kereta keluar workshop, Mr H pulak kena langgar. Macam nak gugur jantung cik dila bila dengar dia kena langgar, nasib baik sempat terjun motor. Acctually, hari tu dia kerja shift pagi and balik pukul 3 petang tapi cik dila tunggu, pukul 6 pun still tak balik. ingat kan kena Ot or ade pape. syukur alhamdulillah Mr H selamat and sihat.

Ok, stop la citer pasal cik dila.. tak penting dan tak ade yang menarik pun. nanti cik dila update pasal tinted magic ye..bye2