iklan

Tuesday, 18 August 2015

5 Ciri Tinted Magic by MAGIC GLOBE


Assalamualaikum..

Hari ni cik Dila cuba jugak mencuri sikit masa untuk hupdate blog tak seberapa ni.. Nak habaq mai kat korang tentang TINTED MAGIC.

1. Tinted Magic Tanpa Gam
Sebelum ni bila kita pi tinted kereta, tinted yang diorang guna ada gam. Sekarang, evolusi baru untuk tinted, tiada gam. So, tak perlu nak tunggu 8jam ke 2 hari ke untuk guna power window..  Maksud bahasa senang, lepas pasang tinted magic ni, kita boleh wat turun naik terus cermin tu..

2. Pilihan Warna Menarik
Haa, banyak pilihan warna yang boleh pilih ikut citarasa kita. cik Dila ambik yang black 75% je. Korang pulak suka yang mana?? Boleh calling cepat sementara stok masih ada.. Tinted ni mengalahkan goreng pisang cheese panas tau!!

3. Senang di Buka dan di Pasang
Lagi satu nak bagitau kat korang, tinted magic ni senang untuk di buka bila korang rasa boring dan senang nak pasang balik bila korang rasa suka. sebabnya?? sebab tinted ni tak ada gam la. Tak payah nak bawak pi kedai pun, tolak sikit dengan kuku, terus tarik dan simpan. Bila nak pasang, spray air kat cermin dan letak tinted. SETTLE!! tu cik Dila bagi contoh la.



4. Murah
Ehh, dah cerita banyak sampai lupa nak habaq harga.. Harga tinted ni tersangat murah dan BERBALOIII-BALOI..Kalau korang pi pasang kat kedai, confirm-confirm kena ready duit dalam RM200. Tapi tinted ni jauh lagi murah. Nak tahu berapa, contact la nombor tu.

5. Size 50cm x 300cm
yang ni cik Dila tak berapa nak expert sangat. Yang cik Dila tahu, ukuran ni cukup untuk 4 cermin sisi kereta  sedan. Kalau korang nak pasang di kereta MPV, korang kena contact person in charge la. Diorang memang expert dari cik Dila ni..

Banyak lagi yang cik Dila nak habaq mai kat korang tentang TINTED MAGIC ni tapi Aimy dah datang nak tolong menaip sekali. Nanti cik Dila share lagi okeyh..