iklan

Sunday, 10 May 2015

Sleep Bra:WAJIB dalam Cheklist Ibu

                                                               
                                                              Assalamualaikum..

Last week cik Dila ade pi jenjalan kat Mahkota Parade..saje nak bawak aimy n boboy ambik udara luar rumah,lagipun weekend. Tetibe tengok banyak pulak booth kat hall tu..hurm,ade jualan rupenye!
Cik Dila pun pusing-pusing ler.tak de nak beli pape pun sebenarnye...tapiiiii..tetiba mata tertengok booth SANTUNSURI yang jual barang-barang untuk nursing mommy.



Cik Dila pun laju jer jalan..lupa jap kat Mr  H yang tengah melayan karenah aimy yang meronta nak main2 kat hall..almaklum ler,sayang anak..Mr H dukung ler Aimy and dok melayan segala macam karenah Aimy yang tak suke kena dukung tu.

   Cik Dila tengok ade nursing bra yang ade wire..memang dah lame cari,terus ambik.. Brand Fabulous Mom ,harga dalam RM35 and akak yang sangat peramah tu tanya tak nak try sleep bra ke dik??hurm...pikir2 jap.. Actually, cik Dila tak pernah dengar Sleep Bra. Selalu dengar and tengok GENIE BRA je.. *nampak tak 'jakun' umi kat situ?? Bila akak tu cakap nak bagi harga SPECIAL kalau ambik 2,trus cik Dila grab.. Tapi dah tak banyak colour sebab dah habis and cik Dila pi situ pun dah lewat. Hari last diorang wat GEGAU Melaka GEGAU.

ni la rupa sleep bra dari uncle google

Bila balik rumah jer,terus try sleep bra..perghhh..menyesal beli 1 je.sangat2 SELESAAA...memang cik Dila recommended la kat mane2 bakal mommy or bf mommy sebab mostly masa berpantang or dok kat rumah, kita lagi selesa tak pakai bra yang ade wire and nak yang senang untuk menyusu..So,sleep bra la yang terbaik..and lagi TERBAIKK beli kat SANTUNSURI..harga memang murah gilerr bak hanggg!! 

Cik Dila cari balik kad akak tu sebab bila nak beli online, harga sangat berbeza. Akak tu memang melayan setiap wassap cik Dila and diorang buat POSTAGE ke SELURUH MALAYSIA.. Tak kire la korang dok cerukk mana, asal orang courier boleh sampai..hihi..


p/s: memang WAJIBB masuk kan dalam list ye ibu-ibu..beli 3,4 terus..baru la tak de penyesalan cam cik Dila ni..hurm!!