iklan

Wednesday, 6 May 2015

RAHSIA PENJUAL ONLINE


                         Assalamualaikum..

    Sejak jadi umi kepada 2 anak manja ni,cik Dila kurang masa untuk update blog. Masa berkualiti cik Dila banyak dengan diorang je. Tapi tak ape,diorang saham akhirat cik Dila and Mr H.

    cik Dila saje nak share tentang perangai seller online sekarang.. bila diorang post something yang diorang jual tanpa letak harga. Korang pernah berdepan isu camni tak?? Opkoss pernah kan!!

  Cik Dila cukup2 menyampah when this situation happend..cakap omputehh umi! Bukan ape,bila diorang tak letak harga and kita kena pm,cam kita pulak cari diorang.. hellooo..bukan ke konsep bisnes,buyer like a king? So,state je la harga kat situ.

  Bila seller letak harga, prospek yang memang ade bajet and giler2 sipot nak beli,diorang tetap akan beli.. tak de nye konsep takut prospek tak nak beli. Kalau nak orang pm gak tanye,letak terus can negotiable..betul ke ejaan umi tu???hurm!!

  Hope lepas ni boleh ubah situation yang dah jadi habit online seller..sebab dah ramai yang komplen, if bagi harga terus kan senang..and harap jadi syarat wajib kat semua group online seller..

p/s: ape perasaan korang kalau p supermarket and diorang tak bagi tanda harga???..siap suruh tanye kat promoter..and promoter pulak tak ramai nak layan dekat 30 orang dalam 1 masa...hurm!!!