iklan

Saturday, 10 January 2015

New Year Giveaway With Eversoft Skinz Youth Recall by AJ


Assalamualaikum..

Hye all..cik dila kembali untuk tahun baru..ni entry 1st yang cik dila tulis untuk tahun 2015, yang sebelum ni publish 2015 tapi tulis 2014.. setahun bersadai..huhu.



Klik sini untuk join

Cik Dila kembali dengan semanagat baru untuk join New Year Giveaway With Eversoft Skinz Youth Recall by AJ. Kenapa nak joinn??
Actually, cik Dila tengah mencari produk muka yang berkesan untuk cik Dila guna selepas bersalin. Almaklum ler, time preggy ni memang tak jaga kulit muka langsung.. Nasib baik la CH tak komplen pape pasal muka cik Dila yang macam 'moon' ni. *nampak cantik dari jauh,bila dekat berlubang-lubang*

Mengapa cik Dila harus menang GA ni??

Cik Dila harus menang rangkaian produk Eversoft Skinz Youth Recall ni sebab cik Dila nak kulit muka cik Dila berseri-seri cam 'anak dara' balik uolls.. Nak nampak fresh cam susu kambing yang baru di perah.. Eh, susu fresh ke?? And lagi satu, winner tu cik AJ nk announce on same date dengan birthday cik Dila, tu yang buat cik Dila terrrrr 'excited' nak join.. kot ler boleh jadi besday gift cik Dila..(^_^)


"Eversoft Skinz menjadi pilihan untuk kekal cantik di Tahun Baru 2015 kerana......."

Cik Dila nak kembali menjaga kulit wajah cik Dila yang nampak muram dan tak bermaya ketika hamil kecuali ada seri 'mak buyong' jer dan Eversoft Skinz memang sudah menjadi bualan ramai tentang keberkesanannya. Semoga cik Dila boleh menjadi salah seorang pengguna yang berjaya untuk menjadi ummi yang kekal cantik di tahun 2015 dengan Eversoft Skinz. Insha Allah.


Harap-harap cik Dila dah memenuhi semua syarat GA cik AJ ye. Kalau cik Dila dapat menang produk ni, boleh ler repair wajah masa berpantang. Anyway, menang ke tidak dah jadi perkara kedua, yang penting cik Dila dah berjaya support GA yang rakan-rakan blogger anjur kan.. Tahniah n TQ ye cik AJ sebab buat GA ni..