iklan

Sunday, 11 January 2015

1st Giveaway by Mass-Naim


Assalamualaikum..

Hye all.. cik Dila terrrr joinn GA by Mass-Naim bila mata ni tak nak pejam walaupun Aimy dah di buai mimpi indah. Maybe sebab 'orang kat dalam' ni dok sibuk main roller coaster kot.. Jom semua kita serbu blog sis Mass-Naim and join  GA best ni..




Syarat-syaratnya sangat simple



>> Terbuka kepada semua blogger yang bermastautin di Malaysia.



>> Wajib Like Page Pu3 Outlet 



>> Follow blog Mass-Naim dan follow google+ mass-naim yang ada di side bar sebelah kanan blog.



>> Buat entri bertajuk " 1st Giveaway by Mass-Naim "



>> Copy coding yang disediakan dan paste kan ke ruangan HTML entri anda.



>> Backlink kan URL entri anda di kotak komen dibawah entri ini.



>> Keputusan pemenang 100% menggunakan random.org



>> Keputusan yang berjaya akan diumumkan selewat-lewatnya pada 31 Januari 2015.



Senarai hadiah :



** Cathy Choo 24k Active White Gold

Top Referral - 1 x Pemenang



** Shawl

3 x Pemenang Pertama, KeDua & KeTiga



** Topup RM5

2 x Pemenang Saguhati


Mari join beramai-ramai (^_^)



So, Good Luck semua =)