iklan

Tuesday, 9 December 2014

1st GA By Eyzamiel: BB Cream Seqy Beauty


Assalamualaikum..

Hye all.. Salam hari Selasa ye.. Hari ni update blog pepagi sebelum Aimy bangun coz tak nak ade dua blogger.. haha!

Okeyh la.. cik Dila lupakan keKECEWAan sebab tak dapat try Ephyra Skin Bar.. So, tak dapett ler nak muka glowing-glowing time deliver baby nanti.. Tu la, niat pun dah tak betul kan?? Nak glowing cam Rozita Cik Wan.. Bukan pe, Cik Dila kagum dengan kurniaan Allah kat Che Ta tu..

Kiranya tak ade rezeki la nak try, kalau nak jugak kena beli sendiri.. Tapi ade 1 lagi harapan cik Dila untuk nampak glowing, dengan Seqy Beauty BB Cream. Harap-harap dapat la try repair muka yang teruk ni. Tapi yang paling penting, korang doakan cik Dila and 'orang kat dalam' ni selamat ye!! Amin..


*gambar dari uncle google

Haa, cik Dila memang dok godek-godek testimoni pasal Seqy Beauty BB Cream ni and memang tertarik menarik kau memang de boom la.. Harga pun masih mampu milik gilerr kalau nak cantik..Korang boleh gali banyak info pasal produk ni kat Eyzamiel atau kat Seqy Beauty.

Sebotol cuma RM 55 (semenanjung) dan RM 60 (Sabah / Sarawak) Sesiapa yang beli ngan sis Eyza... dia akan bagi Free Postage dan Free Gift... dan kalau korang bagitau yang korang pembaca blog dia... dia akan up sikit hadiah yang lagi best... :) 

Untuk pertanyaan / pembelian : Whatsapp atau Mesej sahaja 013-3151382 

Instagram : izz_zara_shoppe email : eyzafarza@gmail.com 


Tq ye sebab sudi baca contengan CD ni.. Sila KLIK