iklan

Thursday, 27 November 2014

Powerbank Pineng TIRUAN!!


Assalamualaikum..

Alkisahnya, last week before cik Dila ke KL, kitorang pi round Dataran Pahlawan sebab nak cari powerbank Pineng kat adik kesayangan cik Dila. Dia nak yang 10000mAh je. So, dah nama pun adik kesayangan, tolong ler cari.

Kalau ikutkan dia nak beli yang dalam Lazada je tapi cik Dila cam susah nak percaya. Even dia dok cakap kawan dia beli kat Lazada 10000mAh powerbank Pineng just around RM40++.. Biar betikkk ko dik??

Kat dalam Dataran Pahlawan tu ade autorised dealer Pineng and kitorang pun tanya la harga untuk model PN-968. Dia cakap RM89, paling kurang boleh bagi RM85. Cik Dila pun tanya la apesal kawan saya beli RM40 je?? Dia bagi senyum goat and cakap, akak nak yang AP ke?? Saya just ada yang ORI je kak.

Tapi sebab nak cepat, cik Dila just mintak tips nak kenal yang AP and yang ORI, and tanya yang paling bagus yang mana?? Dia cakap yang paling bagus, powerbank ROMOSS.. powerbank ni tak se PEMESS Pineng tapi kualiti tip top..

Korang boleh la tengok-tengok tentang Powerbank Romoss ni kat romoss.


Harga dia memang mahal tapi kualiti memang terbaikk!! kalau korang ade yang berminat, dengan cik Dila still ada 3 pcs yang belum bertuan, harga memang jauh lebih RENDAHH dari kat pasaran..
Boleh la Whatsapp cik Dila : 0193478842..