iklan

Tuesday, 25 November 2014

Konvokesyen UiTM ke 81

Assalamualaikum..


Alhamdulillah, hujung minggu lepas cik Dila berkesempatan bawak Aimy jumpa aunty and uncle dia yang tinggal kat Putrajaya. Biasa nya susah nak pergi sana walaupun jarak dekat tapi sebab selalu ada aktiviti lain kat Melaka.

Tapi yang tak syok nyer, time kitorang pi sana, diorang pulak busy dengan projek konvo kat UiTM. Macam yang korang tahu la, abang ipar cik Dila ni part time photografer. (betul ke ejaan tu?)..  So, dia dah terambikk projek yang superrr busy and superrr masyukk ni.

Kesian pulak tengok Aimy dapat main-main kejap je ngan aunty and uncle. So, sebelum balik Melaka, kitorang singgah la tengok booth diorang kat tapak konvo tu. Booth diorang yang no .2 and penuh ngan student sampai ade yang booking sebelum masuk dewan, kitorang pun duduk kat luar je sebab kat dalam studio penuh ngan family and student-student yang dok isi form and pilih pakej.





Tahniah la kat adik-adik yang dah genggam skrol, memang rasa puas hati lepas struggle untuk dapat skrol tu kan?? Bila tengok student konvo, teringin pulak nak jadi student balik.. Tapi rasa kesian pulak kat Aimy and 'orang kat dalam' ni..

So, kalau ade yang berminat nak tanya pakej or nak PAHATTT foto kejayaan korang, boleh la tengok FB PNG Graduate Photography atau boleh la Whatsapp, wechat or pape je la dengan :

+6012.272.8941
+6016.725.2906

Diorang punyer servis memang terbaikk la.. Cik Dila senyum je tengok diorang dok layan makcik-makcik yang mintak diskaun.. Confirm dapat diskaun la makcik!


Tq for reading okeyh.. Sila KLIK..