iklan

Tuesday, 28 October 2014

Tips kulit bayi putih bersih

Assalamualaikum...

Haa..ni cik Dila share sikit tips untuk dapat kulit baby yang putih bersih..korang jangan bagi ayat klise yang "putih la sebab mak nya putih"..mak nya tak putih pun okeyh.. tapi time pregnant kat aimy,cik Dila memang tak suka langsung minum soya. Susu pun minum bila kena paksa dengan gula2ati. Yang cik Dila amalkan ialah minum pati delima. Pagi and malam cik Dila dok minum pati delima je. Masam-masam pun okey je asalkan yang gula2ati buat. And alhamdulillah kulit aimy putih melepak je macam anak cina. Lagi satu dia tak ada alergik kat pape. Syukur sangat-sangat la.. korang pun try la. Cik Dila bukan minum jus delima yang harga ratus-ratus sebotol pun, cukup je pati delima Gulsan, sebotol paling mahal pun RM18 je.. letak pati 2 sudu besar,campur air sejuk, dah ready untuk minum.. tersangat la senang..

Tq for reading okeyh.. kalau korang ade nak share pape yang korang amalkan time preggy,sudikan lah comment