iklan

Friday, 3 October 2014

Pertunangan yang simple

Assalamualaikum..

Hye all.. Cik Dila nak citer tentang majlis pertunangan cik Dila yang tersangat SIMPLE tapi bermakna. yela, bertunang dengan POJAAN ati, gilerr kalau TAK bermakna okeyh..


Majlis ni tersangat la SIMPLE..tak ada pelamin bertunang pun and just invite saudara terdekat and BFF. Tapi cik Dila syukur sangat sebab walaupun SIMPLE tapi meriah, cuma sedikit sedih sebab GULA2ATI cik Dila tak dapat balik semasa majlis bertunang ni. Foto bertunang taken by PNG, memang tersangat kreatif sebab gambar dari diorang, cik Dila rasa majlis grand pula. So, cik Dila suggest kalau korang nak save bajet untuk wedding yang gempak, majlis bertunang buat yang biasa-biasa je. Haa, nanti bila wedding, korang ambik la pelamin yang ribu-riban pun..yang penting gambar kena gempak sebab gambar je yang akan tahan lama untuk tunjuk kat anak cucu cicit kita..


tq for reading...