iklan

Friday, 31 October 2014

Make Up Artis yang "PANAS" di Kelantan


Assalamualaikum...

hye all.. saja nak habiskan hari Jumaat penghulu segala hari dengan entri yang PANASS..Ni nak share pasal sorang akak yang memang HOTTT giler baq hang. Full name dia NURUL AIN ABDULLAH tapi cik Dila just panggil 'Kak Ain'. Dia hot bukan sebab kisah-kisah melampau atau terlampau okeyhhh tapi sebab dia MUA yang artistik and bombastikk..


Haa, ni la orang nye.. tengok muka pun dah lawoo, mekap orang mesti lagi lawoo.. Tapi cik Dila cakap betul, kalau korang betul-betul nak guna servis akak ni untuk tunang, wedding or pape event yang korang rasa nak nampak cantik, better korang BOOKING awal-awal. Bukan ape sebab schedule akak kita ni memang cepat FULL.. Nanti tak pasal-pasal korang telan air liuq ja!



Yang ni plak antara hasil-hasil solekan Kak Ain ni. Sumpah memang kelasss artis la muka korang kalau dah kena conteng-conteng ngan kak Ain ni. Tapi bukan conteng-conteng biasa okeyh, conteng berilmu and berKELASSS!

Jangan nak tanya tentang harga okeyh coz cik Dila just share yang cik Dila rasa korang patut tahu je. Nak tahu details tentang harga or date yang avaiable, korang tanya kat FB NURUL AIN . Nanti boleh la korang godek-godek gambar yang Gojess hasil sentuhan kak Ain ni okeyh..

Tq for reading..sudi-sudi la KLIK..