iklan

Thursday, 30 October 2014

~ DAPAT CPUV NUFFNANG ~


Assalamualaikum..

Alhamdulillah..selepas berkecimpung dalam penulisan blog carca marba ni, cik Dila dapat cikit hasil. Walaupun cik Dila menulis blog sekadar suka-suka nak isi masa yang free time Aimy tidur je tapi at least dapat gak tengok hasil walaupun tak sebanyak yang redmummy atau  beautifulnara tapi dah boleh senyum sampai ke telinga sebab cik Dila kan newbie...

Tapi terima kasih sangat-sangat kat nuffnang sebab menyedari "kewujudan" blogger kerdil cam cik Dila ni. At first cik Dila tak mengharap nak dapat CPUV ni sebab ramai blogger dok cakap susah nak dapat and diorang pun dok tunggu bertahun baru dapat. Ni kan pulak cik Dila yang baru aktif menulis nak dapat CPUV, memang idoookk ler kata orang Perak.

Tu la orang cakap, jangan dok pikir negatif sesangat ler. Rezeki ni masing-masing. Yang penting usaha. Bila dapat CPUV walaupun CIPUTTT tapi buat cik Dila lagi semangat nak menulis and nak share input berguna untuk yang setia dengan blog cik Dila ni..(ada ke yang setia?)


Haa, 1 je tapi ko dah buat entry panjang berjela?? Tak pe la.. cikit-cikit lama-lama jadi bukit tau.. Cik Dila nak kumpul banyak-banyak and mana tau boleh challenge income REDMUMMY macam yang kat bawah ni


tq for reading okeyh..sila KLIK..