iklan

Thursday, 9 October 2014

Blogger Hot


Assalamualaikum..

Hye all.. Mesti semua dah kenal siapa Hanis Zalikha kan? Kalau korang tak kenal, sila la KLIK sini. Hanis Zalikha ni lebih Famous Amous dengan panggilan Keknis. cik Dila sebenarnya suka Keknis ni coz dia very down to earth. and lagi satu sebab dia ex-student UiTM Di Hatiku. Bila baca tulisan dia, terasa sangat-sangat mengenali tapi sebenarnya just tengok kat TV,IG je. Tak mampu la ummi nak jumpa-jumpa retiss ni nakk!!

Kalau korang terasa nak jadi blogger yang Famous Amous macam Keknis ni,korang kena la born with brain.. Haa, maksudnya kena berilmu. Semua orang berilmu la Cik Dila..Okey la,jangan emooo..Maksud Cik Dila kena la pandai menjaga tutur kata, pandai bergaul, pandai berfesyen.. pendek kata semua kena pandai la dikk..

And cik Dila percaya tak mustahil la lebih ramai blogger akan jadi famous amous cam keknis ni kalau kena cara dan gaya. Cuma keknis ni adalah antara blogger yang bertuah sebab dia ada rupa, ada pendidikan, ada gaya, ada harta, ada pakwee.. Oppps, terlebih sudah!!!


okey la..tq for reading..sila la KLIK..


*gambar dari uncle google