iklan

Saturday, 11 October 2014

Bahaya Vitamin E Shaklee

Assalamualaikum..


Ni cik Dila just nak share..bukan nak jual or pape okeyh.. and Cik Dila just makan je, bukan AHLI Shaklee pun. Orang kata, yang elok ni molek la kalau di kongsi. Vitamin Shaklee ni memang dah FEMESS seantero dunia la rasanya sebab sitisitusanasini duk citer pasal benda alah ni je kan? cik Dila just nak menempel info tentang Vitamin E. Korang baca la ye. 


Kelebihan Vitamin E Shaklee

- Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas.
- Memperbaiki peredaran darah
- Memperbaiki tisu
- Melindungi paru paru dari pencemaran udara
– Ia memelihara pembekuan darah yang normal dan penyembuhan
– Mengurangkan parut & masalah jerawat
– Mengurangkan tekanan darah
– Membantu dalam pencegahan penyakit katarak
– Meningkatkan prestasi atlit dengan mengendurkan otot kaki dari kekejangan
– Mengekalkan kesihatan saraf dan otot dan menguatkan dinding kapilari
– Menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
– Mengurangkan risiko Alzheimer (nyanyuk)
– Merendahkan kadar kolesterol
– Membantu mencegah pertumbuhan abnormal sel terutama kanser
– Meningkatkan pengeluaran air mani pada sesetengah lelaki
– Juga dikenali sebagai ‘vitamin cinta’ kerana ia boleh membantu dalam perhubungan suami isteri
– Membantu kawasan gelap areola mengecil dan warna puting menjadi cerah semula
– Membantu mengurangkan kesakitan akibat pre-menstrual
– Mengatasi masalah kedinginan dalam perhubungan suami isteri di kalangan ibu menyusu




Kalau korang nak tau lagi detail pasal Vitamin E or produk Shaklee yang lain, korang WhatsApp la akak ni.. Or lagi mesraa dengan panggilan Kak Mimi. Umur dah cecah 3series tapi muka maintain awet muka.. Body shape KALAH anak dara. Pendek kata memang BAHAYA la Vitamin Shaklee ni. Bahaya sebab akak-akak dah kalahkan adik-adik..LOL