iklan

Tuesday, 28 October 2014

Aman AF 2014 "DISINGKIR"

Assalamulaikum...


Kembali ke alam penulisan selepas 2 minggu bercuti dari mengadap laptop usang tetapi banyak berjasa ni. Korang camne?? or patut cik Dila tanya.. korang kat mana? korang kat mana??

okeyh la..berbalik kepada tajuk panass cik Dila..sebenarnya cik Dila TERsangat tak puass hati sebab AMAN AF 2014 masih ada dalam AF..seriusss la cik Dila rasa dia tak patut berada di dalam akademi. Dia membuang duit peminat je sebab undi tetapi mutu persembahan still macam nyanyi karaoke.

Tetapi REALITI nya di sini..pelajar yang ada bakat dan suara tetapi tak ada rupa akan TERSINGKIR dan yang suara macam KATAK tapi ada rupa akan terus berada dalam akademi.. Last-last bila dah habis musim, terus berkubur entah ke mana..

So, korang yang memang FANATIK AF, please la tengok BAKAT bukan RUPA..masih belum terlambat untuk singkirkan pelajar yang tidak layak berada di final. Harap korang tahu la siapa pelajar yang tidak layak itu okeyh..


Sekadar pendapat cik Dila yang memerhati bakat baru dunia hiburan dari jauh.

tq for reading..