iklan

Monday, 29 September 2014

Kopi PERAPAT

Assalamualaikum..

ni cik Dila nak share sikit untuk ibu-ibu muda yang nak kembali bertenaga,RAPAT dan cantik selepas bersalin. cik Dila just nak share tentang kopi 


Kopi ni cik Dila start minum selepas habis berpantang. ye la, badan dah penat, sweety pulak selalu meragam time malam. so,kopi ni dapat mengembalikan tenaga and kita tak terasa lapar. sebelum jumpa kopi ni,cik Dila addicted dengan L.A Coffee sebab cik Dila ada gastrik and L.A adalah yang sesuai masa tu BUT when i meet this, i tak nak pandang dah L.A coffee tu. Haa,kelass sangat Ombak Kasih ni. Kalau korang kerja, ambik ni time breakfast,korang tak akan rasa lapar hingga petang. tu dari pengalaman cik Dila. and tak perlu risau kalau korang breastfeeding (BF) sebab baby akan tetap tidur, so kira x affected kat diorang. Time cik Dila BF sweety dulu, dia mesti susah tidur kalau cik Dila minum L.A coffee. so,korang try la kopi ni,selain kenyang,kulit pun menjadi cantik..tu aje yang cik Dila nak share..

tq for reading..SILA KLIK!