iklan

Thursday, 25 September 2014

Kembali DARA!

hye all..

malam ni cik dila terlebih rajin pulak menulis yer..terasa boring pulak malam ni bila my SWEETY tutup mata awal.
okeyh la,cik dila nak share sikit tentang cara nak jaga badan dan EHEM kita tu.
apa yang ehem??
Ehem tu cik dila rujuk kan untuk intimate la. cik dila bukan pakar sakit puan atau pakar S okeyh.
Cik dila hanya nak berkongsi apa yang cik dila amalkan dan apa hasilnya.
tak dapat apa-apa bayaran pun..hoho.


haa..ni dia yang cik dila amalkan sejak dari zaman tunangan orang hingga jadi isteri orang.
dan sekarang dah jadi emak orang.
cik dila dolu-dolu selalu banyak keluar keputihan. tak ade la sampai berbau tapi selalu kena tukar 
pantyliner. pergi kelas 3jam pun kena bawak spare pantyliner sebab takut MissV tak selesa.
Alhamdulillah,bila cik dila try makan jamu ni,memang SUPERBBB la hasilya.
MissV dah TIPTOP,keputihan dah berkurang, bukan tak ada langsung okeyh tapi 
dah NORMAL seperti anak dara lain. 
Selepas dah kahwin pun cik dila still makan dan gula2ati selalu PUASS hati..
time preggy,cik dila stop makan tapi semasa pantang cik dila continue ambil jamu ni sebab nak kembalikan balik tenaga dan betulkan urat-urat yang mengembang.betul ke mengembang??
Cik dila pantang 100 hari okeyh..bila dah habis pantang tu,gula2ati cakap macam ANAK DARA malam pertama je..ahaks!
dan yang sangat ketara, MissB tak akan kendur walaupun menyusu badan.
kalau korang ade rasa nak lebih tahu,boleh tengok kat sini jamu ratu dara..