iklan

Thursday, 25 September 2014

Jurufoto Konvokesyen TERBAIK!!



Assalamualaikum..
hye all..today was a busy day for cik dila. almaklum ler,hari gaji seMALAYA..kena la beratur-ratur untuk ambik duit,bayar bil-bil utiliti dan sebagainya..hutang WAJIB di bayar okeyh..okey la,tak nak buang masa korang baca hal rumah dan tangga cik dila. cik dila just nak sharing tentang jurufoto konvokesyen. diorang ni memang GEMPAK la bagi servis untuk student-student yang nak abadikan foto konvo dengan family or orang tersayang.Sorry sangat-sangat ye sebab cik dila tak ada soft copy gambar-gambar konvo tapi kalau korang betul-betul EXCITED nak tau, boleh la godek-godek page FB PNG. cik dila punya foto konvo dengan gula2ati pun ambik dengan PNG. Tapi cik dila ambik yang atas kanvas. Korang boleh la tengok contoh foto KANVAS. Kenapa cik dila ambik yang KANVAS??
  • Sebab gambar atas kanvas bagi cik dila lagi nampak clear. bukan cik dila RABUN okeyh tapi nampak lagi terang la. tak ada nak SERABUT dengan frame yang emas perak bagai.
  • Sebab tak perlu ak cuci debu yang BERTEPEK or lama-lama bersawang. dah setahun foto kanvas ni tergantung kat dinding tapi still nampak SUCI bersih tanpa kotoran.
  • Sebab memang nampak SIMPLE giler la foto kanvas ni. Bila guna frame, tak kira la EMAS ke PERAK, cik dila rasa macam ORANG TUA , OLD SKOOL sangat-sangat. sorry la uncle tapi I memang jujur.
So, kalau korang rasa nak simple, nak clear, nak SUCI..korang print la atas kanvas. Jangan risau, PNG memang boleh buat semua tu untuk korang. dah namanya pun jurufoto TERBAIK!!TAPIIIII..jangan tanya cik dila tentang harga okeyh. cuma bagi cik dila harga diorang TERSANGAT affordable..apa AFFORDABLE?? berpatutan la maksudnya..kalau dah servis TIPTOP, tak kan harga CIPUTTT naww..okeyy...tadaaa! selamat menggodek!