iklan

Tuesday, 30 September 2014

cara surirumah buat duit

Assalamualaikum..

hye all..hari ni awal sikit cik Dila update citer sebab tak nak sweety bangun nanti kacau idea-idea ummi dia. cik Dila rasa ramai ibu-ibu kat luar sana ambik keputusan BESAR dalam hidup untuk tinggal kerjaya and jadi fulltime housewife cam cik Dila ni kan?
Cik Dila faham memang SUSAH giler nak ambik keputusan berhenti kerja tapi bila tengok sweety, nekad untuk jaga dia 24j okeyh.
TAPI..
siapa kata surirumah tak boleh dapat income? Korang kena rajin dan bijak bahagi masa, confirm korang pun akan dapat gaji macam orang yang kerja GOMENN!
Cuba korang tengok BUAT DUIT ni. Kalau korang rasa was-was cam cik Dila, jangan join dulu. Korang baca testimoni dulu, tengok tutorial and isi form. Kalau korang rasa semua tu nonsense, just ignore. Cik Dila sendiri pun ambik masa dekat sebulan fikir sebelum join. Tu pun masa cik Dila tengah study, ambik kerja yang COPY PASTE je. Alhamdulillah dapat la RM100 tapi sorry sangat-sangat sebab tak dapat tnjuk bukti pembayaran sebab dah tukar akaun baru.
Ni cik Dila just sharing. kalau korang rasa nak try cari duit sendiri. kerja pun bukan susah, korang boleh pilih task yang korang berkena nak buat. nanti boleh la duit tu buat shopping barang yang korang suka..

tq for reading..SILA KLIK!