iklan

Friday, 26 September 2014

Cameraman KANTOI


Assalamualaikum..

hye all..mesti korang pelik kantoi ape la kameraman ni kan? Bukan kantoi apa pun sebenarnya tapi kantoi sebab bagi servis yang TERBAIKK! Since ada yang tanya cik Dila, PNG ni ambik gambar konvo je ke? Actually, diorang ni EXPERT dalam shoot semua jenis gambar yang korang nak.

  • Wedding
  • Convocation
  • Cukur jambul atau Akikah
  • Birthday party
  • Corporate Event
  • and Etc yang korang rasa nak PAHAT kan gambar korang or moment indah korang
Ni antara pakej-pakej

tq for reading..sila KLIK.