iklan

Thursday, 25 September 2014

#BalingBelakang HOT!!

hye all...

sekarang dok tengah demam pasal baling belakang ataupun throwback..apa throwback??
ntah la..nak citer lebih-lebih pun cik dila tak ada la tahu sangat istilah muda mudi ni..
TAPIII...
bagi cik dila la,BalingBelakang ni macam mengimbau kenangan la.
korang semua ada kenangan tak?
mesti la semua ada kan?
banyak yang manis ke yang pahit?
tak kisah la banyak yang pahit atau yang manis..
Just ambik semua tu dari sudut positif.apa kata orang tua..
Yang manis jadikan pedoman, yang pahit jadikan sempadan..
sorry la ye kalau korag rasa menyampah or PEDUPPP gler-gler baca tulisan tak seberapa cik dila ni,
cik dila bukan pandai sangat nak mengayat,menyusun kata-kata puitis.



ni throwback bagi family cik dila..time ni cik dila baru jadi TUNANGAN gula2ati.
throwback ni time pertunangan adik lelaki cik dila.sorry,gambar tunangnya x ade dalam ni.
dah penuh sangat ni.nanti senget pula gambar ni..ni BalingBelakang tahun 2012..