iklan

Saturday, 27 September 2014

Cara set kurus Shaklee cepat bertindak!

Assalamualaikum..

hye all..buat apa hari miggu yag baru dapat gaji ni?mesti ramai yang ambik peluang keluar shopping and jalan-jalan dengan family atau orang tersayang kan?
cik Dila nak share untuk korang yang ambik supplement shaklee..Especially SET KURUS Shaklee iaitu Lecithin dan Herbalax. cik Dila pun kurang pasti kalau ada banyak lagi yang korang ambik tapi cik Dila cuma ambik tu aje.
Actually, bukan produk Shaklee yang cik Dila nak citer tapi produk kat bawah ni.



Ingredients sama dengan Lecithin Shaklee tapi dalam bentuk bijirin and lagi mudah HADAM. so, kalau korang dah ambik yang tablet and ambik yang ni sekali, kesannya memang CEPAT untuk nampak kesan. cik Dila makan macam biasa, boleh letak dalam jus, dalam sup, sayur, atas nasi ataupun ikut suka korang. Bio Lecithin ni tak ada pengawet, pewarna atau perisa tiruan okeyh.
Itu sahaja yang cik Dila nak share..

tq for reading..sila KLIK!