iklan

Monday, 29 September 2014

Aman AF 2014 sudah LUPA DIRI

Assalamualaikum..

hye all..semalam rasa excited giler nak tengok KONSERT AF 2014 untuk minggu ke empat. semestinya cik Dila nak tengok persembahan AMAN dan NUHA..diorang memang peserta fav cik Dila la untuk AF 2014 ni.
Semalam dah dapat tengok Aman memang dah LUPA DIRI..dia dah lupa yang dia sebenarnya seorang yang pemalu, pendiam. dah nampak confident untuk bercakap and sharing bout himself. Honestly, cik Dila memang suka orang yang friendly. Sometimes, we need to be friendly to learn bout life. to explore what we need in life. to share the experience. to explain what happend.
Cehhh...dah macam MOTIVATOR..Life is learning process okeyh..bila kita malu atau diam,orang tak akan tahu apa yang kita fikir, apa yag kita rasa, apa yang kita tahu. cik Dila memang suka bila my sweety keep potpetpotpet even cik Dila tak pahamm apa pun yang dia cakap. But i keep say yes, no..and dari situ, dia tahu yang kita tengah bagi dia explore their life and make her to keep saying. Otak sweety pun akan berhubung.
Cik Dila sangat tak puas hati dengan AFUNDI semalam.sepatutnya bukan MUNA yang KELUAR tapi paras rupa sangat penting untuk menarik UNDI. kat bawah ni carta persembahan pelajar bagi cik Dila..:
  1. NUHA
  2. EWAL
  3. FIRMAN
  4. MUNA
  5. ADEL
  6. ZARIF
  7. AZWAN
  8. AMAN
  9. ZIHA
  10. NINA
Harap-harap akan ada AFUNDI MASUK.

tq for reading..SILA KLIK!!